Chat with us, powered by LiveChat

Meiltä savuhormit asennettuna tai tarvikepakettina.

Tulen kesyttäjä

Meillä on hallussa teräksen muovaamisen taito. Tuotteissamme taomme yhteen kestävän materiaalin, turvallisimmat innovaatiot ja tinkimättömän viimeistelyn. Tulella karaistu ja sydämmellä tehty design-piippu pitää tulen sisällä ja antaa lämmön sinne, minne se kuuluu.

Suunnan näyttäjä

HärmäAir on omien polkujensa kulkija. Me olemme muovanneet omat suuntamme, joiden määränpäänä on aina laadukkaimmat ratkaisut. Meille riittävän hyvä ei ole tarpeeksi. Siksi kurkotamme jatkuvasti ylöspäin.

Kodin turvaaja

Meille tärkeintä on asiakkaidemme turvallisuus ja mielenrauha. Kun sinunkin kotisi on turvattuna, mekin nukumme yömme paremmin. Valmistamme piippuja, jotka turvaavat koteja ja kestävät katseita sukupolvesta toiseen.

AIR IN Esilämmittävä tuloilmapiippu

Air IN – tuloilmapiippu on kehitetty kuljettamaan ulkoa tuotua raitista ja esilämmitettyä paloilmaa suoraan tulisijan palamiseen. Ilmakierron ansiosta paloturvallisuus paranee, jolloin savupiipun turvaetäisyydet ovat minimaaliset.

Suljetun kierron avulla poistuvat savukaasut lämmittävät tuloilman lähes 100°C, joka parantaa tulisijan hyötysuhteita. Savupiippu soveltuu erinomaisesti taloihin, joissa tulisijan paloilman tuontia ei ole huomioitu. Savupiipun avulla tulisijan sijoittelu on vapaampaa ja ratkaisulla poistat tiiviiden talojen yleisimmät ongelmat, kuten liesituulettimen ja keskuspölynimurin aiheuttaman vastakkaisen vedon.

AIR–savupiipun avulla:

  • Tulisija saa raittiin esilämmitetyn paloilman piipun kautta.
  • Tulisija on täysin riippumaton rakennuksen muusta
    ilmanvaihdosta.
  • Esilämmitetty paloilma tehostaa tulisijan palamista.
  • Paloturvallisuus lisääntyy ilmakierron avulla.
  • Asunnon rakenteisiin ei tarvita muita erillisiä tuloilma-aukkoja

Air in esite »

                      Korvausilma                                                                      Ei korvausilmaa

UNIQUE TURVAPIIPPU -pitää lämmön sisällään

Unique teräspiippu on paloturvallinen, T600 lämpöluokkaan testattu, pystysuoriin ja vaakasuuntaiseen asennukseen, sekä 30°, 45° ja 90° kulmaan asennettavissa. CE-merkitty, nokipalonkestävä, moniseinämäinen, moduulirakenteinen ja eristetty järjestelmäsavupiippu on testattu kuivia ja märkiä polttoaineita käyttäviin tulisijoihin.

Unique teräspiipussa käytetään kahden huippueristeen parhaita ominaisuuksia, jolla saadaan aikaan umpieristystekniikalla alan kehittynein turvapiippu. Korkean lämmönkeston omaavaa alkalinen maasilikaattieriste suojelee eristyskyvyltään erinomaista kivivillaa. Eristeiden välissä on lämmonjohtumisen katkaiseva ja lämpöä heijastava alumiini.

Eristerakenteen ansiosta piipun ulkohalkaisija on erityisen ohut ja pintalämpötila pieni, joten teräspiippu soveltuu myös pieniin takkoihin. Unique on pienten suojaetäisyyksien ansiosta erityinen tilaihme rakenteiden läpäisyssä.

  Unique esite »

  Piippujen vakio värit »