Chat with us, powered by LiveChat

Contura-takat

Mikään ei ole niin kodikasta, kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suurta osaa vuodesta. Mutta takkatulen lämpö ei ole pelkästään mukavuustekijä, joka luo syvää turvallisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Se on myös fiksu ja moderni lämmitysratkaisu, joka säästää sekä luonnon että sinun varojasi.

CONTURA-TAKAT JA TULISIJAT

Contura-takkoja arvostetaan muun muassa siksi, että tuli näkyy niistä erittäin hyvin. Tämän ansiosta takat on helppo sijoittaa myös pienempiin tiloihin. Takat polttavat puuta pitkään ja puhtaasti. Takoissa on erittäin tehokkaat tulipesät ja niiden hyötysuhde on jopa 81%, mikä on riippumattomien tutkimusten mukaan markkinoiden ehdotonta parhaimmistoa. Tutustu rauhassa Contura tuotteisiin! Olemme varmoja, että valikoimasta löytyy sinulle sopiva malli. 

 

Style 500

                                                            

Style 700

Style 800

30 sarja

Modernit hissiluukulliset elementtitakat

i- sarja

Suurten sivulasien ja tilavan palotilan ansiosta Contura i- sarjan hissiluukullisella takkasydämellä varustetut takat ovat upeita lämmönlähteitä ja tunnelman luojia nykyiaikaiseen kotiin.

i61

i41


i31

Takkasydämet avotakkoihin

i5

Asennetaan avotakkaan. Sopii useimpiin avotakkoihin. Isojen lasipintojen ansiosta tuli näkyy kunnolla.

Tutustu mittoihin, teknisiintietoihin ja mallistoon esitteen muodossa:

Contura-esite

   

Pyydä tarjous!

Nimi*

Contura-takat