Chat with us, powered by LiveChat

Contura-takat

Mikään ei ole niin kodikasta, kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suurta osaa vuodesta. Mutta takkatulen lämpö ei ole pelkästään mukavuustekijä, joka luo syvää turvallisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Se on myös fiksu ja moderni lämmitysratkaisu, joka säästää sekä luonnon että sinun varojasi.

Takat ja kamiinat

Takka / kamiina on hyvä vaihtoehto, kun haluat nähdä tulen kunnolla – useimmissa on suuret lasiaukot kolmella sivulla. Takoissa on erittäin tehokkaat tulipesät ja niiden hyötysuhde on jopa 81 %, joka on markkinoiden ehdotonta parhaimmistoa riippumattomien testien mukaan. Jos haluat vielä enemmän lämmitystehoa takastasi, ratkaisu on lämpömakasiini tai puhallin. Takat on helppo räätälöidä omien toiveiden mukaiseksi: sivulasit, kansilevy, keittolevy, polttopuulokero, lämpöhylly, kääntölevy, vuolukivestä… Takoissa on savupiippuliitäntä sekä ylhäällä että takana.

Style 500

                                                            

Style 700

Style 800

30 sarja

Modernit hissiluukulliset elementtitakat

i- sarja

Suurten sivulasien ja tilavan palotilan ansiosta Contura i- sarjan hissiluukullisella takkasydämellä varustetut takat ovat upeita lämmönlähteitä ja tunnelman luojia nykyiaikaiseen kotiin.

i61

i41


i31

Takkasydämet avotakkoihin

i5

Asennetaan avotakkaan. Sopii useimpiin avotakkoihin. Isojen lasipintojen ansiosta tuli näkyy kunnolla.

Tutustu mittoihin, teknisiintietoihin ja mallistoon esitteen muodossa:

Contura-esite

   

Kysyttävää Contura-takoista? Ota rohkeasti yhteyttä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla ja verkkosivumme yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä!

Nimi*