Chat with us, powered by LiveChat

Yrityksellämme on yli kymmenen vuoden kokemus ekologisten takkapolttimien kehitystyöstä.

Palomiehen kehittelemät patentoidut LumoX-tuotteet ovat saaneet alkunsa palomiesten harjoituskontissa elävän tulen sisällä, tämän lähemmäksi ei ihminen pääse tulen saloja tutkimaan. Mittaustemme pohjalta kehitimme tekniikan, jossa hallittu ilmankierto optimoi savukaasujen palamisen. 

Ecodesing-direktiivin vaatimusten voimaantulo koko EU-alueelle vuoden 2022 alusta alkaen tuo erittäin tiukat vaatimukset päästöille ja hyötysuhteelle. Monissa maissa siirrytään tiukkoihin vaatimuksiin jo ennen tuota päivämäärää. Suomessahan ei toistaiseksi ole mitään vaatimuksia. LumoX-polttimilla saadaan vanhemmat tulisijat alittamaan vuonna 2022 voimaan tulevat Ecodesing- 2022 pienhiukkasnormit reilusti.

Asiakkaiden kokemuksia

Leena, Järvenpää LumoX EkoAir

On kovassa käytössä ja todella hyvä. Piipusta ei tule ollenkaan mustaa savupilveä kuten aikaisemmin tuli. Naapurit tuskin huomaavat, että meillä lämmitetään. Puut palavat pitkään. Tuntuu, että säästää polttoainetta.

Eli arvostelu on 5/5. Voin suositella kaikille.

Mauri, Espoo LumoX EkoAir

Hei. Lumox EkoAir poltin on toiminut hyvin. Takkamme arina alue on melko pitkä, joten siihen olisi mahtunut vähän isompikin laite. Puut palavat siististi, koska ne saavat takaseinän kautta hyvin paloilmaa. Täydet pisteet.

Mikko, Ylivieska LumoX Pellettipoltin

Toiminut mukavasti. Palaa puhtaasti, helppo sytyttää, ei tarvitse kohennella ja vahtia niinkuin puulla poltettaessa, ei tule juurikaan tuhkaa, kevyt käsitellä, ei voi lämmittää yli niinkuin puilla monesti käy. Poltin on mielestäni hyvä. Antaa tasaista peruslämpöä ja sitä viitsii lämmittää kylminä jaksoina joka päivä, kun käyttö on helppoa. Puilla tahtoo tosiaan tulla ylilämmitettyä ja sitten seuraavana päivänä ei viitsi lämmittää kun on niin kuuma. Pelletillä pysyy tasaisempi lämpö.

Antti, Ylivieska LumoX Pellettipoltin

– Olen käyttänyt pellettiä ja tätä pellettipoltinta varaavassa takassa ja muunkinlaisissa takoissa. Varaavan takan saa niin lämpimäksi kuin haluaa, mikä on vähentänyt muun lämmittämisen tarvetta. Parasta mielestäni on ollut helppokäyttöisyys. Sytytän sytytinpalalla pellettilatauksen ja lähden kahville, lataus palaa loppuun ilman kohentamista vakioajassa. Olen käyttänyt kertalataukseen yhden marjaämpärillisen pellettiä. Voi käyttää aina saman latauksen, ja sillä saa aina samanlaisen lämmön. Palaminen on puhdasta ja tuhkaa ei synny juuri olenkaan. Lämmittämisestä pelleteillä tulee siistiä ja välttää varaavan takan ylilämmittämisen, Puranen kertoo.