Chat with us, powered by LiveChat

Lumox monitoimigrilli

Monitoimigrillillä paista maittavat pizzat, savustat kalat sekä grillaat kädenkäänteessä!

Monitoimigrillin käyttö-ohje

Grillaus

  • Lisää arinan päälle noin 3 litraa pellettiä. (vaihtoehtoisesti grillissä voi myös käyttää hiiltä sekä klapia) 
  • Sytytä sytytysnesteellä tai sytytyspalalla. 
  • Grilli on käyttövalmis kun arinalla tasainen hehkuva hiillospatja. 
  • Kupua käytetään kuten yleensäkin grillaamisessa.

Savustus

  • Lisää arinan päälle noin 3 litraa pellettiä 
  • Pellettien palaessa tasaisella liekillä, aseta savustuslaatikko ritilän päälle 
  • Savustusaika noin 25 min

Pizzan paisto

  • Lataa grilli pelletillä, takaosaan hieman paksumpi pellettipatja 
  • Hiilloksen hehkuessa kunnolla aseta pizzakivi ritilän päälle. 
  • Aseta kupu grillin päälle. (lämpötila noin 400 astetta)
  • Noin 5 min, niin grilli on valmis pizzan paistoon. 
  • Leivo pizza leivinpaperin päälle, näin saat pizzan onnistuneesti pizzakiven päälle.
  • Käännä pizza noin 2 min kuluttua, poista leivinpaperi pizzan alta vetämällä.

Grilli pähkinänkuoressa

  • Kotimainen
  • Ekologinen
  • Helppokäyttöinen ja siisti
  • Monipuolinen
  • Nopea (pizza valmis 3 -minuutissa)
  • Kompakti koko
  • Helppo ja varma sytytys
  • Puhdas hiillos
  • Pitkäikäinen

Katso esite »