Chat with us, powered by LiveChat

Kiuaspaketti

Onko suunnitteilla saunaremontti? Rakennatko uuden saunan? Meiltä löydät laadukkaat kiuaspaketit edullisesti.  Kiuaspakettiin kuuluu kaikki tarvittavat piiputarvikkeet ja valittu puukiuas.

Puukiukaat

Myymme Skamet puukiukaita. Skamet puukiukaat ovat keskivertoa kestävämpiä, elinikä on tarkoituksenmukaisessa käytössä 8-12 vuotta. Tehokkuusluvut ovat kaikilla yli 70 %.  Skamet-puukiukaat ovat käsintehtyjä, korkealuokkaisia ja kestäviä, ne tarjoavat rentouttavan saunakokemuksen kaikille saunan ystäville.

TWEG AIR savupiippujärjestelmä

TWEG AIR on helppo ja paloturvallinen, Suomessa valmistettu savupiippujärjestelmä. TWEG piippujen erikoisuutena on kahden huippueristeen välissä kulkeva ilmakanava, joka katkaisee lämmönjohtumisen sekä estää sisäputken kondensoitumisen. Kevyt rakenne ja innovatiivinen asennustapa mahdollistaa piipun asentamisen etukäteen, joka mahdollistaa saunan eristys- ja viimeistelytyöt ennen kiukaan asentamista.

Helppo ja kevyt kuljettaa

TWEG piippupaketin myyntipakkaus painaa vain noin 20 kiloa ja sisältää yksikerroksisen rakennuksen välttömättömät tarvikkeet. Pakkauksen kuljetus on vaivatonta ja onnistuu henkilöautolla.

Joustava asentaa

Kiukaan voi asentaa ennen tai jälkeen TWEG-moduulin läpiviennin. Läpiviennit voidaan asentaa jo vesikaton asennuksen yhteydessä ja piippu voidaan liittää läpivientiin myöhemmin.

Nopea asennus

Läpivientikappaleen kiinnitystavan ansiosta piippu on nopea asentaa. Piipun etäisyys kattorakenteista on aina oikea.

Käy moniin tuotteisiin

TWEG-läpivientimoduulit sopivat useimmille kattomateriaaleille valitsemalla kattotyypille soveltuvan juurikappaleen ja piippuun tai ilmastointiputkeen sopivan moduulikoon.

Vesitiivis

Piippupaketti sisältää kattotiivisteen ja sadehatun, jolla rakenteesta saadaan vesitiivis. Tiiviste on joustava, jolloin kattokaltevuus on säädettävissä ja tiiviste myötäilee myös hirsirakennusten painumaa

Pyydä tarjous »

Tutustu mallistoon ja edulliseen hinnastoon verkkokaupassamme!

Verkkokauppaan »