Chat with us, powered by LiveChat

Airmove

Raikas, puhdas ja tasainen ilma taloosi! Airmove parantaa asunnon lämpötilan jakautumista tasaisemmin ja miellyttävämmin. 

Airmove 1.1

Saa aikaan jatkuvan ilmankierron asunnon huoneiden välillä. Siten lämpötilaerot talossa jäävät pieniksi. Yksinkertainen, älykäs ja kustannustehokas tuote, kierrättää tehokkaasti sisäilmaa ja jakaa sitä tasaisesti niin kesällä kuin talvellakin. 

TASAINEN LÄMPÖTILA HUONEIDEN VÄLILLÄ 

Ongelmia suurten lämpötilaerojen kanssa asunnon huoneiden välillä samassa kerroksessa.  Helppo ratkaisu on asentaa Airmove 1.1 vaakatasoon seinään vierekkäisten huoneiden väliin, joissa on lämpötilaero. Tuloksena on tasaisempi lämpötila huoneiden välillä ja terveellisempi asunto ympäri vuoden!

On tärkeää ottaa huomioon, että asunnon muu ilmastointi toimii tyydyttävästi. Jatkuvasti suljettuna olevassa huoneessa Airmove 1.1 ei toimi yhtä tehokkaasti. 

Sijainnin voi valita tarpeen mukaan ja asunnon rakenteesta riippuen. Korkealle asennettuna sillä on paras vaikutus tasaiseen lämpötilaan asunnossa. Matalalle asennettuna sillä on paras vaikutus lattiatason kylmyyttä vastaan.

ENERGIATEHOKAS 

käyttökustannuksen ansiosta säästät jopa 40% tulisijasi tai ilmalämpöpumppusi lämmityskustannuksista.

ÄLYKÄS 

Älykäs, pieni ja tehokas rakenne, joka takaa miellyttävämmän ja terveellisemmän sisäilman. 

Airmove 2.0

Lämmönsiirrin Airmove 2.0 kierrättää ilman asuinkerrosten välillä.

Onko sinulla vaikeuksia saada lämpö tulisijastasi tai lämpöpumpustasi tasaisesti leviämään koko taloon? Onko talossasi huono sisäilma ja/tai yläkerran huoneet aivan liian lämpimiä kesäaikaan? Airmove 2.0 on nerokas ratkaisu paremman sisäilman puolesta kaksikerroksisissa taloissa niin kesä-kuin talviaikaan!

Vähennä lämmityskustannuksiasi ja saa aikaan miellyttävämpi lämpötila taloosi.

Ongelma

Suuret lämpötilaerot asuinkerrosten välillä talossa. Esimerkiksi tulisijan tai lämpöpumpun sijainti pohjakerroksessa.

Ratkaisu

Airmove 2.0 siirtää ilmaa alaspäin yläkerroksesta ja aikaansaa alipaineen, jonka ansiosta ilma liikkuu itsestään yläkerrokseen.

Tulos

Ilman kierrätys ja tasainen lämpötila talossa. Talvella leviää lämpö ja kesällä viileä ilma -koko taloon. Näin Airmove 2.0 toimii.

Useimmat muut lämmönsiirtimet yrittävät työntää lämpöä yläkerrokseen. Airmove 2.0 tekee täysin päin vastoin. Se työntää viileää ilmaa lämpimään huoneeseen, jossa on esimerkiksi tulisija. Näin lämmin ilma saadaan nousemaan porraskäytävää ylös ja aikaansaadaan talossa ilmankierto, jolloin lämpö leviää suureen osaan taloa. 

Airmove 3.0

Airmove 3.0 on itseohjautuva raitisilmaventtiili, joka seuraa vuoden säänvaihteluja. Kärsitkö päänsärystä ja väsymyksestä? Onko sinulla hengitystie-tai iho-oireita? Nämä ovat oireita, joilla voi olla yhteys sisäilman laatuun. Airmove 3.0 on itseohjautuva raitisilmaventtiili, joka takaa raittiin ja terveellisen sisäilman.

Ongelma

Monissa suomalaisissa taloissa on huono ilmastointi. Ne ovat energiatehokkaita, mutta järjestään liian tiiviitä. 

Ratkaisu

Älykäs raitisilmaventtiili Airmove 3.0 ottaa ilmaa sisään taloosi juuri sopivan määrän.

Tulos

Sinä ja talosi voitte hyvin. Päänsärky ja väsymys ovat tiessään. Homeriski katoaa. Airmove 3.0 varmistaa raittiin ja terveellisen sisäilman.

Ominaisuudet:

-Vähentää kosteus-ja homevahinkoriskejä.

-Parantaa ilmanlaatua.

-Parantaa sisäilman laatua yliherkkiä ja allergisia henkilöitä ajatellen. Itseohjautuva -ilmanvirtaus.

-Toimii ympäri vuoden.

-Äänetön.

-Ei sähköasennuksia.

Älykäs raitisilmaventtiili. Venttilissä on itseohjautuva termostaatti, jossa on lämpötilatunnistin. Termostaatti säätelee venttiililautasen toimintaa ja ohjaa ilmarakojen toimintaa sekä ilman määrää ulkolämpötilan mukaan. Automaattitoiminnolla ilmanotto vähenee ulkolämpötilan laskiessa ja lisääntyy ulkolämpötilan noustessa.

Soveltuu mm. huoneistoihin, omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, varastoihin, tuuletettaviin alapohjiin ja työmaaparakkeihin.

  Tilaa Airmove nyt verkkokaupastamme»